Založ si blog

Nicholsonov smiešny komentár

Tom Nicholson patrí medzi ľudí, ktorí si často svoje komplexy vylievajú vo svojich komentároch. Neviem, že v čom tkvie jeho hlúposť. Neviem, že prečo logiku nazýva zlom a zlo dobrom. Každopádne, ak mu vyhovuje západ (čo zjavne áno) a ak cíti nenávisť k nášmu pôvodu, môže sa kľudne odpratať a to aj z kyberpriestoru. Mnohým z nás otravuje pekné dni v peknej a úspešnej krajine.

Možno by mohol v najbližšom komentári namiesto trápnych proclintonovských vyjadrení vysvetliť, že prečo by pokračovanie politiky Obamu bolo pre nás také super. Áno Tom, pýtam sa na výhodnosť pre Slovensko a nie pre USA. Možno si zabudol, že pre nás sú dôležité naše záujmy, nie ich.

Vyjadril si sa, že zlo zvykne byť banálne a nekompetentné. Trumpove kroky ale naopak podľa mňa nesmú byť chápané ako zlo, keďže sa fakticky snaží len o ochranu občanov USA, ktorým slúži. Neviem si predstaviť, aký by mal mať prezident USA dôvod na to, aby bral ohľad viac na migrantov ako na domácich. Nedáva to predsa zmysel. Teda možno pre tvoju hlavu áno, ale potom by som ti odporučil jedno nemenované oddelenie v nemocnici.

Trump si nechal spracovať bezpečnostnú štúdiu jednotlivých rizikových krajín a na základe týchto odborných dokumentov zvážil, že ktoré krajiny by sa mali dostať na zoznam krajín, z ktorých by USA nemalo prijať utečencov. To, že súdy ešte smrdia starým establishmentom , je práca demokratov a presne preto by som vyjadrenia sudcov nepovažoval za objektívne. Oni predsa veľmi dobre vedia, že za koho kopú.

Tebe, Kiskovi a vám podobným amerikofilom by už mali pomaly obmedziť priestor na vyjadrovanie sa. Prečo? Lebo tie hlúpe reči, ktoré šírite, sa prenášajú na mladé generácie. Tie následne žijú v rovnako hlúpom informačnom vákuu, aké im vy ponúkate. Nabudúce si prosím dobre premysli pod čo sa podpíšeš – aj keď tebe už asi nie je pomoci.

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 556500x
Priemerná čítanosť článkov: 4839x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy