Založ si blog

Kiskov a Matovičov protikorupčný pochod

Naozaj sa mi dvíha žalúdok z rečí o nezávislosti a dobrej myšlienke protikorupčného pochodu, ktorý nedávno prebehol v Bratislave. Tento pochod je naraz dôsledkom aj súčasťou veľmi dobre premyslenej propagandy, ktorú by mal financovať sponzor z USA a ktorej vykonávateľmi sú Igor Matovič, Andrej Kiska a rôzne médiá, ktoré boli ochotné pristúpiť na podmienky, za ktorých dostávajú za túto protislovenskú propagandu výborne zaplatené.

Igor Matovič a Andrej Kiska sa pri tom všetkom tvária ako veľkí vlastenci. Ich cieľom nie je dobro Slovákov, ale dobro západných ľudí, ktorí ich platia. Opakujem ešte raz: ide o niečo premyslené, taktické a predovšetkým nemorálne, no aj napriek tomu mnohí občania SR veria, že im títo dvaja pajáci chcú dobre. Je to takmer bezvýchodisková situácia až dovtedy, kým si ľudia neuvedomia pravdu.

Protikorupčný pochod som ja osobne fakticky odignoroval. Nepríde mi správne, aby sa niektorí ľudia priživovali na hneve davu. Človek zmýšľa racionálne, no dav nie a to je presne to, čo Kiska s Matovičom využívajú. Najhoršie na tom je, že počas pochodu využili aj zlomené srdce Remiášovej matky a slabý mozog herca Kramára. Zneužívať ranených a chorých je pri tom vysoko nemorálne!

To, čo je skorumpované a zapredané na strane opozície a prezidenta, pri tom dnes už odhalíte veľmi jednoducho. Stačí sa pozrieť, že ktorým témam sa médiá ako napríklad Denník N venujú oveľa viac ako ostatným a sme doma – to sú v rámci slovenského prostredia a politiky presne tie témy, ktoré sú v záujme chlebodarcov týchto médií.

Na záver len krátke ponaučenie. Nenechajte sa zmanipulovať, rozmýšľajte!

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 557759x
Priemerná čítanosť článkov: 4850x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy