Založ si blog

Gymnázium Jura Hronca a moderátor z Denníka N – tak to by bolo určite objektívne

Stredoškolskí študenti protestujúci proti korupcii… už toto je samé o sebe veľmi nápadné a až priam neuveriteľné. Týmto mladíkom neverím ani nos medzi očami a to som sa ešte ani nedostal k faktom. Vlastne by som sa na základe ich logiky k faktom ani dostať nemusel, lebo oni to taktiež nerobia. No budem trochu spravodlivý a vysvetlím svoje tvrdenia.

Už v časoch protestov študentov som pochyboval o úprimnosti ich aktivít. V prvom rade treba zdôrazniť, že protest proti korupcii v skutočnosti nebol protestom proti korupcii, ale protestom proti vláde a reklamou pre Andreja Kisku a Igora Matoviča. Je až neuveriteľné, koľko ľudí sa nechalo oklamať pár dievčatami a chlapcami, ktorých jediným cieľom bolo zarobiť. Presne ako ich to ten západný liberalizmus učí – zisk je dôležitý, morálne hodnoty neexistujú.

Mnohým to možno ešte nedochádza, ale na Slovensku sme v týchto mesiacoch svedkami zásadného ovplyvňovania verejnej mienky prostredníctvom politikov, médií a ďalších ľudí platených zo zahraničia, pravdepodobne zo Sorosovho prostredia. Kto preboha verí, že sa nejakých pár študentíkov zrazu rozhodlo, že idú protestovať proti niečomu, o čom vlastne ani nič nevedia? Kto verí tomu, že čistou náhodou je hlavný organizátor kamarát Igora Matoviča? Také čisté náhody sa proste nedejú. Kto verí tomu, že títo študenti nemajú prepojenie na opozičné médiá? (napríklad na Denník N).

Dokonca aj moderátor plánovanej diskusie študentov s Tiborom Gašparom by mal byť redaktor Denníka N. Ľudia, dvihnite hlavy a pozrite sa realite do očí. Táto banda sa nás snaží manipulovať, no pri tom dostáva pekné peniaze od Andreja Kisku a Igora Matoviča za to, že hrajú presne takú hru, aká týmto klamárom vyhovuje. Veď tých študákov snáď ani nie je ťažké podplatiť, veď im stačí trošku pridať k vreckovému a budú rozprávať tie svoje bludy na kameru.

A Gymnázium Jura Hronca? Si robíte srandu? Len čistou náhodou z tej budovy vydával vyhlásenia aj Matovičov kamarát Crmoman, že? Ach, nenechajme sa klamať!

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 556440x
Priemerná čítanosť článkov: 4839x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy