Založ si blog

Matovič by nemal šaškovať, odovzdať mandát je na mieste

Igor Matovič musí byť pre voličov OĽaNO najväčším sklamaním tohto volebného obdobia. Jeho voličská základňa je síce veľmi malá, no zároveň zjavne aj veľmi odolná, keďže je svojmu politikovi ochotná rešpektovať výlevy dokazujúce jeho psychickú nespôsobilosť. Narušený človek nemá čo robiť v parlamente a už vôbec nie v prípade, že tam absolútne nechodí.

V parlamente sú momentálne letné prázdniny, ktoré však pre Matoviča neplatia. Neplatia pre neho z toho dôvodu, že si robí prázdniny nepretržite už niekoľko mesiacov. Jednoducho sa postavil na tlačovku, spravil okolo seba hotové divadielko, raz dokonca zahral plač pred kamerou a vo vlastnom chorom svete dúfal, že ho voliči budú ľutovať natoľko, že mu schvália nechodenie do zamestnania. To akože kde sme?

Každý z jeho voličov, aj keď už na základe tejto informácie by mal pouvažovať nad svojim duševným zdravím, by sa mal zamyslieť, že či by mu jeho šéf rešpektoval absolútne nechodenie do zamestnania. Plat mu pri tom stále chodí, aj keď sa veľmi intenzívne snaží presviedčať ľudí o tom, že plat nedostáva. Platové obmedzenie nenastalo preto, lebo by Matovič plat nechcel, ale preto, lebo je sankcionovaný za svoju absolútnu ignoranciu mandátu. V tomto s predsedom NR SR musím súhlasiť, no je to popravde skôr výnimka.

Matovič sa aj napriek všetkému bráni zubami nechtami. Verejnosť sa snaží presvedčiť o tom, že on je v tejto veci obeťou, čo je úplný nezmysel. Hrá sa na chudáčika, pri tom už niekoľko rokov on a jeho poslanci berú miesto v parlamente schopnejším. To, že predložil kvantitatívne najviac zákonov, ešte o ničom nevypovedá a už vôbec ho to neospravedlňuje z chodenia do práce. Zákony síce predkladá, ale 99,9% z nich sú kvalitatívnym bahnom, keďže on ani jeho ľudia nemajú dostatočnú odbornosť na vytváranie legislatívy.

Voliči OĽaNO by sa mali teda spamätať, keďže je toto hnutie jednou zo strán, ktoré blokujú politickú scénu a jej aspoň ako tak zdravý vývoj.

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 557714x
Priemerná čítanosť článkov: 4850x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy