Založ si blog

Kiska sa stretol so Sorosom. To nikomu nevadí?

V pondelok sa odohral ďalší zo série protikorupčných pochodov. Ich myšlienka je síce veľmi zaujímavá, no realizácia je veľmi amatérska a ešte k tomu aj ovplyvnená značnou subjektivitou, ktorú stelesňujú v prvom rade organizátori pochodu.

Ľudí účastných na tomto divadle zaujíma v prvom rade Bašternák, Kováčik a Kaliňák. Nie je dôvod nesúhlasiť s tým, že sa jedná o relatívne zaujímavé osoby a to vďaka tomu, že každý z pánov je obvinený z nejakého prehrešku – či už menšieho, alebo väčšieho. Treba však jednoznačne dodať, že to nie sú jediné tri osoby vo vrcholných pozíciách na Slovensku, ktoré by mala spoločnosť riešiť.

A tu sa dostávame k tej subjektivite. Pokiaľ by bol pochod naozaj úprimný a nestranný, pochodujúci by sa určite aspoň na chvíľu zastavili pri prezidentskom paláci a nášmu milému pánovi prezidentovi by odkázali pár nepríjemných slov. Pokiaľ sa totižto jedná o podvody, tak do nejakých je zapletený predsa aj Kiska. Tu si však musíme uvedomiť, že nikto nejde proti vlastnému chlebodarcovi. Ja som dokonca aj nejaký čas dúfal, že podozrenie, že Kiska platí týchto študentov, je len mojou osobnou predstavou. Tým, že sa včera protestujúci nepristavili pri paláci, z tejto osobnej predstavy spravili presvedčenie a dokonca si myslím, že aj celkom objektívne. A naviac treba dodať, že pochod mal ihneď reagovať na fakt, že sa prezident tejto krajiny stretáva s oligarchom, ktorý neovplyvňuje politiku len na národnej úrovni, ale na globálnej – so známym oligarchickým finančníkom Sorosom. To vám nikomu nevadí? Veď je to niekoľkonásobne horšie ako keď Kaliňákove a Bašternákove deti chodia spolu do škôlky.

Čo iné sa dalo čakať od stredoškolákov, ktorí si potrebujú zarobiť rýchlo, jednoducho a veľa. Je to smutné, že sa celkom veľké množstvo ľudí nechá viesť takýmito klamármi, ktorým je rovnako ako nášmu prezidentovi táto krajina ukradnutá.

Straka ani len netuší, proti čomu protestuje a naviac vôbec neplánuje budúcnosť spojenú s našou krajinou, tá mladá vyzerá, že jej treba dať len nástroj a ona bude robiť až do zblbnutia ako taká ovca… no necháme sa týmto ovplyvňovať? Dúfam, že nie.

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 556432x
Priemerná čítanosť článkov: 4839x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy