Založ si blog

Odvolávanie Kaliňáka – čo je nutné poznamenať

Priznám sa, že momentálnu schôdzu pozerám takmer celú. Dal som si tu námahu práve preto, lebo som neveril, že niekoľkostranové odôvodnenie opozície môže mať nulovú hodnotu. Bohužiaľ, je to tak.

Keď niekto poslancom OĽaNO zakázal nosiť tričká, transparenty, tak sa musí táto strana prezentovať inými divadielkami, čo dokázala pri premiérovom prejave. Cola pri mikrofónoch, alebo Matovič nezmyselne stojaci pred premiérom – hore má predsa svojich novinárskych kamarátov, ktorí ho pekne natočia a to bude zrazu pre celé Slovensko dôležité, že sa „odvážne“ postavil pred premiéra.

Prezrel som si všetkých prihlásených do rozpravy a opäť ide opozícii len o to, aby mala zadarmo mediálny priestor. Hovoriť musia naozaj takmer všetci z OĽaNO a SaS – vôbec nechápem voličov týchto strán, čo sa vám akože na týchto divadielkach tak páči?

Nepoviem, keby ministra odvolávali vyslovene za kauzy – ale s preukázateľnými dôkazmi. Ale prečo ho odvolávajú za to aké má ministerstvo výsledky, to naozaj neviem, keďže tie v zásade až tak od veci nie sú. Dôvera v políciu jednoznačne stúpla a to aj vďaka tomu, že bolo chytených pár veľkých rýb a popravde k tomu ani nebolo potrebné použiť helikoptéru proti človeku, ktorý vám otvoril dvere (Lipšicov štýl pri Piťovi).

Takže súhrnom – už sa na to nedá pozerať. Opozícia, to nie sú politici, ale šašovia. Chýba odbornosť, zázemie, schopnosť a mnoho ďalších kľúčových záležitostí. Popravde je mi z toho zle. Mimochodom, ak toho toľko na ministra majú, nech zverejnia FAKTY a verejnosť určite zareaguje. No nič okrem divadla zjavne nemajú.

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 556429x
Priemerná čítanosť článkov: 4839x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy