Založ si blog

Prezident Kiska ako daňový podvodník

Prezident Andrej Kiska nie len, že klamal všetkým občanom, ale ešte aj klamal štát a zároveň oberal o peniaze všetkých občanov prostredníctvom daňových podvodov. Kiska mal pred prezidentskými voľbami naozaj dlhú, bohatú, ale najmä drahú kampaň. V rámci tejto kampane klamal o svojich úžerníckych firmách a zneužil Dobrého anjela pre vlastný prospech. No to sme ešte netušili, že ako sofistikovane sa nás snažil okrádať na daniach. Ten človek pravdepodobne nemôže mať chrbtovú kosť.

 

Prezident platil neoficiálnu aj oficiálnu časť cez firmu KTAG, ktorej je spolumajiteľom. Nooo, kde sú teraz všetci tí, ktorí vravia, že máme za prezidenta morálneho a čistého človeka a dokonca s tými najlepšími úmyslami. Pokiaľ by to tak bolo, prezident by túto kauzu nikdy nemusel vysvetľovať. A čo je najhoršie? On klame ešte aj teraz, proste neprizná sa ani keby čo bolo.

Prezident totižto platením svojej kampane cez firmu KTAG zabezpečil, že si znížil daňový základ a zároveň ušetril na DPH. Znižoval si tak vlastnú daňovú povinnosť a oberal štátny rozpočet o celkom slušnú čiastku, keďže anjelik mal kampaň naozaj nákladnú – veď vďaka nej sa z toho ničoho, čo bol, stal prezident.

Toto celé je zároveň aj dôvodom, prečo mu to daňový úrad opakovane vyhadzoval z účtovníctva. V účtovníctve firmy totižto nemôžu byť obsiahnuté náklady na niekoho osobnú kampaň.

Kiska sa nedávno vyjadril, že faktúry, s ktorými na moje veľké prekvapenie prišla TV Markíza, sú pravé, no zároveň opäť oklamal občanov, že to bolo všetko v poriadku. Vraj len previedol svoje prostriedky zo svojich účtov na účet KTAG a nič za tým nebolo. Ja len, že… ak za tým nič nebolo, prečo to nezaplatil rovno zo svojich účtov?

Kiska teda klamal, ak tvrdil, že nie je daňový podvodník, zároveň klamal, keď tvrdil, že si celú kampaň platil zo svojich prostriedkov, no a v neposlednom rade klamal, keď tvrdil, že je to celé čisté. Nie, smrdí to daňovým podvodom a to už naozaj veľmi – a to ešte raz pripomínam, že sa bavíme o už raz usvedčenom daňovom podvodníkovi.

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 555927x
Priemerná čítanosť článkov: 4834x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy