Stredoškolák patrí do školskej lavice

9. júna 2017, Roman Novák, Nezaradené

Možno sa taktiež vytrvalo pýtate, že prečo majú deti pocit, že vedia všetko o našej spoločnosti a že majú právo viesť protesty proti korupcii v situácii a v životnej fáze, kedy ešte ani poriadne netušia čo je to korupcia.

Ja naozaj nič proti mladým ľuďom zaujímajúcim sa o politiku nemám, ale aj slepý vidí, že sa jedná o ľudí platených mediálno-opozičnou skupinou určenou na manipuláciu s verejnou mienkou. Keď si už len všimnete toho starého blázna Kordu na poslednej tlačovke – čo to má preboha znamenať? Človek, ktorý je inak za každých okolností drzý a skáče do reči, zrazu vtipkuje? Keď počas protestu učiteľov sedeli v parlamente stredoškoláci zaujímajúci sa o politiku, tak za nimi behal a robil z nich úplných nepriateľov ľudu. Dnes už je zrazu veľmi chrumkavý. Viete v čom je rozdiel? Že v tomto prípade mu prišla informácia zhora v zmysle „sú to naši ľudia a treba ich dostávať do povedomia“. Hnus, hnus a ešte raz hnus.

Niekedy sa absolútne nestačím čudovať, že čo sa deje v tejto krajine. Naozaj si niekto myslí, že ide len o dvoch mladých nadšencov? Veď ten mladý má zjavné prepojenie na Matoviča a na Denník N. Je to vidieť pri každej jednej zmienke o ňom. Tódová má zrazu med na ústach, hlavne že inokedy sa hrá na veľmi tvrdú novinárku. Prečo za nimi nebehá a nepýta sa, že odkiaľ majú zdroje na takýto pochod? Prečo sa ich neopýta, že kto ich v skutočnosti podporuje? Veď všade inde to za normálnych okolností chodí.

Skúste si len na chvíľu predstaviť, že by niekto urobil protest proti Kiskovi za to, že ho nezaujímajú Slováci, ale plní len pokyny z USA. Dôkazy taktiež nie sú, ale domnienky existujú rovnako ako pri proteste proti korupcii. Predstavte si, že by to organizovali mladí stredoškoláci. Tieto novinárske prostitútky by za nimi behali ako besná zver a pýtali by sa ich : odkiaľ máte zdroje? Kto vás financuje? Máte ospravedlnené, že nie ste v škole? Vedia o tomto vaši rodičia? Nepripadáte si nemorálne?

FUJ!