Kiskove trápne PR kroky

10. júla 2017, Roman Novák, Nezaradené

Nebudem sa tajiť tým, že ma k tomu krátkemu blogu inšpirovalo vyjadrenie Eduarda Chmelára na sociálnej sieti. Aj napriek tomu, že jeho vyjadrenia moc nečítam a nie vždy s nimi súhlasím, jeho posledné vyjadrenie k prezidentovi Andrejovi Kiskovi je viac ako výstižné.

Tento človek totižto nie je prezidentom, ale len obyčajným hercom. Nechápem, že kto s aspoň minimálnou dávkou inteligencie môže tomuto človeku skákať na jeho divadielka. Všetci tí mladí ľudia, ktorí si myslia, že ho podporujú preto, lebo sú inteligentnejší, sú v skutočnosti tou hlúpejšou časťou tejto spoločnosti. Všetci, ktorým sú „žabky demokratky“ rovnako nesympatické ako mne, mám jednu radu. Veľa sa ich pýtajte – Čo spravil Kiska pre túto krajinu? Prečo je konkrétne dobrým prezidentom? Aké ma tento človek kvality?

Pre všetkých týchto hlupákov potom treba vyjadriť niekoľko záverov. Andrej Kiska je klamár, zavádzač, podvodník a manipulátor. A jeho cieľovou skupinou je presne generácia čítajúca plátky ako Denník N a SME, kde je propaganda pre tohto scientológa viac ako rozšírená. Neobjektivita je viac ako jasná.

A na rozdiel od žabiek demokratiek viem uviesť aj príklad. Ficovou prihlášku do komunistickej strany a jej obsah som videl už miliónkrát. V spomínaných denníkoch a aj všelikde inde. Ale čo tak Kiskove členstvo v komunistickej strane? To už pre tieto médiá nie je zaujímavé? Kde bol napríklad Štefan Hríb vtedy, keď sa zistila táto skutočnosť? Potom je asi podozrenie, že ide o organizovanú skupinu platenú z Kiskových slobodomurárskych zdrojov oprávnené.

Nenechajme sa teda zbytočne manipulovať a klaďme otázky a to aj čo sa týka Kisku. Jeho mladí podporovatelia totižto ani len nemajú poňatia, že prečo ho podporujú. Rovnako ako Straka nemal poňatia, že proti čomu protestuje a to je len jeden jediný príklad.