Založ si blog

Kiskove trápne PR kroky

Nebudem sa tajiť tým, že ma k tomu krátkemu blogu inšpirovalo vyjadrenie Eduarda Chmelára na sociálnej sieti. Aj napriek tomu, že jeho vyjadrenia moc nečítam a nie vždy s nimi súhlasím, jeho posledné vyjadrenie k prezidentovi Andrejovi Kiskovi je viac ako výstižné.

Tento človek totižto nie je prezidentom, ale len obyčajným hercom. Nechápem, že kto s aspoň minimálnou dávkou inteligencie môže tomuto človeku skákať na jeho divadielka. Všetci tí mladí ľudia, ktorí si myslia, že ho podporujú preto, lebo sú inteligentnejší, sú v skutočnosti tou hlúpejšou časťou tejto spoločnosti. Všetci, ktorým sú „žabky demokratky“ rovnako nesympatické ako mne, mám jednu radu. Veľa sa ich pýtajte – Čo spravil Kiska pre túto krajinu? Prečo je konkrétne dobrým prezidentom? Aké ma tento človek kvality?

Pre všetkých týchto hlupákov potom treba vyjadriť niekoľko záverov. Andrej Kiska je klamár, zavádzač, podvodník a manipulátor. A jeho cieľovou skupinou je presne generácia čítajúca plátky ako Denník N a SME, kde je propaganda pre tohto scientológa viac ako rozšírená. Neobjektivita je viac ako jasná.

A na rozdiel od žabiek demokratiek viem uviesť aj príklad. Ficovou prihlášku do komunistickej strany a jej obsah som videl už miliónkrát. V spomínaných denníkoch a aj všelikde inde. Ale čo tak Kiskove členstvo v komunistickej strane? To už pre tieto médiá nie je zaujímavé? Kde bol napríklad Štefan Hríb vtedy, keď sa zistila táto skutočnosť? Potom je asi podozrenie, že ide o organizovanú skupinu platenú z Kiskových slobodomurárskych zdrojov oprávnené.

Nenechajme sa teda zbytočne manipulovať a klaďme otázky a to aj čo sa týka Kisku. Jeho mladí podporovatelia totižto ani len nemajú poňatia, že prečo ho podporujú. Rovnako ako Straka nemal poňatia, že proti čomu protestuje a to je len jeden jediný príklad.

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 557764x
Priemerná čítanosť článkov: 4850x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy