Založ si blog

Stredoškolák patrí do školskej lavice

Možno sa taktiež vytrvalo pýtate, že prečo majú deti pocit, že vedia všetko o našej spoločnosti a že majú právo viesť protesty proti korupcii v situácii a v životnej fáze, kedy ešte ani poriadne netušia čo je to korupcia.

Ja naozaj nič proti mladým ľuďom zaujímajúcim sa o politiku nemám, ale aj slepý vidí, že sa jedná o ľudí platených mediálno-opozičnou skupinou určenou na manipuláciu s verejnou mienkou. Keď si už len všimnete toho starého blázna Kordu na poslednej tlačovke – čo to má preboha znamenať? Človek, ktorý je inak za každých okolností drzý a skáče do reči, zrazu vtipkuje? Keď počas protestu učiteľov sedeli v parlamente stredoškoláci zaujímajúci sa o politiku, tak za nimi behal a robil z nich úplných nepriateľov ľudu. Dnes už je zrazu veľmi chrumkavý. Viete v čom je rozdiel? Že v tomto prípade mu prišla informácia zhora v zmysle „sú to naši ľudia a treba ich dostávať do povedomia“. Hnus, hnus a ešte raz hnus.

Niekedy sa absolútne nestačím čudovať, že čo sa deje v tejto krajine. Naozaj si niekto myslí, že ide len o dvoch mladých nadšencov? Veď ten mladý má zjavné prepojenie na Matoviča a na Denník N. Je to vidieť pri každej jednej zmienke o ňom. Tódová má zrazu med na ústach, hlavne že inokedy sa hrá na veľmi tvrdú novinárku. Prečo za nimi nebehá a nepýta sa, že odkiaľ majú zdroje na takýto pochod? Prečo sa ich neopýta, že kto ich v skutočnosti podporuje? Veď všade inde to za normálnych okolností chodí.

Skúste si len na chvíľu predstaviť, že by niekto urobil protest proti Kiskovi za to, že ho nezaujímajú Slováci, ale plní len pokyny z USA. Dôkazy taktiež nie sú, ale domnienky existujú rovnako ako pri proteste proti korupcii. Predstavte si, že by to organizovali mladí stredoškoláci. Tieto novinárske prostitútky by za nimi behali ako besná zver a pýtali by sa ich : odkiaľ máte zdroje? Kto vás financuje? Máte ospravedlnené, že nie ste v škole? Vedia o tomto vaši rodičia? Nepripadáte si nemorálne?

FUJ!

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 558536x
Priemerná čítanosť článkov: 4857x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy