Založ si blog

Konflikt Nicholsonová vs. Danko je špinavou kampaňou SaS

Mnohí sa posledné dni len s úžasom pozeráme na to, čo si neporiadna matka Nicholsonová vie vykonštruovať za hlúposti, keď si chce silou mocou robiť kampaň resp. keď chce robiť antikampaň predsedovi NR SR Dankovi.

 „Hodnotím správanie Lucie Ďuriš Nicholsonovej ako hysterické, neadekvátne a dokonca aj neakceptovateľné. Uprednostnila, ak tomu máme veriť, funkciu podpredsedníčky parlamentu pred vlastným novonarodeným dieťaťom. Je to niečo, čo sa ešte nestalo,“ komentoval situáciu publicista Hrabko.

Poďme si to trochu rozmeniť na drobné. Nicholsonová len pár dní dozadu porodila a len 6 dní po pôrode sa objavila v NR SR ako predsedajúca na schôdzi. Je to normálne? Podľa môjho skromného názoru nie! Nie je predsa možné, aby jedna matka od svojho dieťaťa odišla 6 dní po pôrode. Nezvyknem robiť z takýchto záležitostí drámu, ale toto je už naozaj moc. Spočiatku som tomuto činu nevenoval veľkú pozornosť – len som si pomyslel, že pani podpredsedníčka musí byť naozaj zlá matka. Potom však prišlo jej vyjadrenie o Dankovi a komentár známeho publicistu Hrabka, vďaka čomu toto celé puzzle do seba zapadlo.

Nicholsonová týmto krokom totižto neplnila povinnosti v NR SR (Danko má predsa ešte troch ďalších podpredsedov), ale domáce úlohy, ktoré jej dal jej drahý predseda Sulík. Ten sa rozhodol bojovať proti Dankovi spochybňovaním vlastností, vďaka ktorým sa predseda NR SR dostal na výslnie a ktoré ho ako politika charakterizujú. Sulík spochybnil jeho slušnosť a čestnosť a to už viackrát. Je to zvláštne aj pri pohľade na videá z povolebných štúdii, kde mal Sulík vo vzťahu k Dankovi silene med na ústach, ale veď OK.

Sulík sa pred nejakým časom vyjadril, že Danko nemá úctu k ženám. Z môjho pohľadu toto vyjadrenie prišlo bez akýchkoľvek dôveryhodných dôkazov a celkovo neopodstatnene. Čo je však na tomto vyjadrení pozoruhodné je jeho načasovanie. Len málokto by totižto veril, že to nemá žiadnu spojitosť s Nicholsonovej klamstvami a vyplakávaním.

„Pripadá mi to ako prepálený marketing aj zo strany SaS. Lebo je známe vyjadrenie Richarda Sulíka o Andrejovi Dankovi a nie je náhodou, lebo v politike nič nie je náhodné, že prišlo krátko pred tým,“ konštatuje Hrabko.

Nicholsonovej výmysel teda nie je len dielom jej slepačieho mozgu, ale niečím oveľa horším. Je to špinavá reklamná stratégia SaS, ktorá nie len že zneužíva niekoľko dňové dieťa, ale ešte aj obviňuje predsedu NR SR z vecí, ktoré nie sú pravdivé. Nech mi po tomto nikto netvrdí, že ľudia z opozície majú morálne právo organizovať nejaké protesty.

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 556491x
Priemerná čítanosť článkov: 4839x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy