Založ si blog

Opozícia zneužíva ďalšie dieťa pre svoj marketing

V momente, keď sme sledovali zneužívanie Nicholsonovej bábätka pre kampaň SaS a samotnej Nicholsonovej, som si myslel, že je to ojedinelý prípad. Hľadiac na reakcie opozície na prípad zneužívanej Natálie musím však znova zatínať päste. Nie je predsa normálne, aby si robila opozícia špinavú kampaň ešte aj na takejto kauze.

Jedná sa najmä o opozičných poslancov Blahovú a Lipšica. Spomínaní nemajú chrbtovú kosť ani natoľko, aby si uvedomili, že rodine poškodenej určite nepomôže, ak si budú k takémuto prípadu vytvárať platené príspevky na facebooku a podobne. To predsa nie je normálne, aby si niekto robil kariéru na utrpení iných.

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny sa jasne ohradilo voči tvrdeniam, že jeho pracovníci namiesto riešenia prípadu trávia čas na kúpalisku a že nikto okrem štátnych orgánov nevie, kde vlastne Natália je. „Na rozdiel od nich však ctíme povinnosť štátnych orgánov pracovať výlučne s overenými a objektívnymi faktami a informáciami a nie jednostrannými tvrdeniami. Opoziční poslanci pani Blahová a pán Lipšic klamú, keď tvrdia, že nikto okrem štátnych orgánov nevie, kde 17-ročná Natália je,“ vyjadril sa hovorca ministerstva Stuška.

Stuška naviac dodal, že na základe nesúhlasného stanoviska rodičov súd rozhodol, že Natália nemôže odcestovať do zahraničia a bola dočasne umiestnená v inom resocializačnom zariadení. O tomto kroku a aj o tom, kde je Natália dočasne umiestnená, bola informovaná jej matka a okrem nej to vedia aj príslušné štátne orgány.

Ja taktiež nevidím dôvod na to, prečo by malo byť miesto, kde sa momentálne Natália nachádza, verejne známe. Také niečo snáď môže napadnúť len dnešnej neschopnej opozícii. Ak si Lipšic myslí, že by mal vedieť, kde sa Natália nachádza, tak sa pýtam: zabudol pán minister na to, že súkromie osoby je dôležitejšie, ako jeho osobný marketing? Načo mu je vedieť to? Chce tam nebodaj zorganizovať nový level trápnej Bonapárty?

Opozičnej poslankyni a predsedníčke výboru NR SR pre národnostné menšiny a ľudské práva bolo dokonca ponúknuté stretnutie so štátnym tajomníkom Ondrušom. Toto stretnutie odmietla a následne svojich dvoch kolegov (Blahovú a Lipšica) poslala zorganizovať tlačovku o tom, ako sa k nim dostáva málo informácii o prípade. Je to jednak klamstvo, ale taktiež neuveriteľné zavádzanie voličov a verejnosti.

„Víkendové divadelné vystúpenia Jurinovej kolegyne a kolegu z opozície sú jasnou odpoveďou, prečo takúto ponuku odmietla,“ dodal Stuška k neštandardnému správaniu opozičných politikov. 

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 556482x
Priemerná čítanosť článkov: 4839x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy