Založ si blog

Demokracia trpí hlúpou opozíciou

Politický súboj je dnes tvrdý a viac menej veľmi ťažko predvídateľný. Aj napriek tomu sa však aj laickým voličom môže po logickej úvahe vytvárať skupina ľudí, ktorá v politike jednoducho len deštruuje.

Dnes vymenujem len Matovičovú ovčiu partiu a pár poslancov SaS (nie celú stranu), ktorí z môjho pohľadu nijako neprispievajú k lepšiemu chodu tejto krajiny a do budúcnosti v nich nevidieť ani len nádej. Inak povedané, nie sú dobrí na nič. Z SaS sú takýmito poslancami Galko, Blahová, Nicholsonová a Rajtár. Z Obyčajných ľudí sem patrí celý poslanecký klub. Netreba zabudnúť ani na prezidenta Kisku, ten sa len tvári dôležito.

Pri pohľade na týchto klamárov sa sám seba pýtam, že čo za ovce ich môže voliť a krúžkovať. Viete si týchto ľudí predstaviť vo vláde? Veď by sme si spravili ako krajina toľko hanby, že by nám to stačilo na ďalších pár desaťročí. Ruku v ruke s týmito ľuďmi idú aj médiá ako Denník N, SME, JOJ, Markíza a bohužiaľ aj RTVS. Samozrejme, menujem len pár významnejších. Články a reportáže od týchto médií sa často nedajú sledovať, pokiaľ máte v sebe aspoň o trochu viac morálky ako redaktori pracujúci v týchto odpadových zónach.

Zabúdame na jeden dôležitý fakt. Spomenuté prízraky vplývajú na spoločnosť tak výrazne, že svojou kritikou demokratickej vlády vytvárajú pôdu pre pravicový extrémizmus. Nie je to žiaden výmysel, ale fakt. Je síce normálne, že skupiny v politickom boji kritizujú rôzne záležitosti súvisiace so súpermi, avšak všetko má svoje medze a ponižovať krajinu spôsobom akým to robí naša opozícia je vyslovene kontraproduktívne.

Preto by bolo správne zamyslieť sa nad činmi týchto nepodarkov a nabudúce dať hlas a krúžok poslancom, ktorí sa snažia v parlamente myslieť konštruktívne, nie kontraproduktívne a deštruktívne.

 

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia zverejnila po viac ako troch mesiacoch video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 558486x
Priemerná čítanosť článkov: 4856x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy