Založ si blog

Denník N bojuje za Kisku ako sa len dá

Denník N v bitke za svojho obľúbeného prezidenta bojuje zo všetkých síl. Kde sa stráca objektivita médií? Prečo sa nedá spoľahnúť na to, že novinári sú profesionáli. Takmer vždy, keď si otvorím stránky Denníka N, sa dočkám studenej sprchy pre demokraciu. Žiadna nestrannosť, žiadna objektivita… celý tento denník ako keby vznikol pre účely propagácie „dobrého anjela“ Kisku. Hanba!

V roku 2018 síce nie sme svedkami cenzúry, ale nie je to preto, lebo by si mocipáni zvykli žiť bez nej. Prezident by bez ovplyvňovania verejnej mienky a zavádzania obyvateľov dnes nebol prezidentom, ale rovnakým ničím, akým bol, keď nastupoval do úradu.

Tak napríklad včera. Otvorím si stránky Nka a vyskočia na mňa hneď dva články. Jeden sa odvoláva na nejakého redaktora z Respektu, ktorý je presvedčený o tom, že by mal Kiska kandidovať v najbližších prezidentských voľbách. Z článku vám lezie po hlave pocit, že ak Kiska nebude kandidovať, naša krajina spadne do stratena a už nebude cesty späť zo záhuby. Ako sory, ale nerobte z toho diletanta niekoho nutne potrebného, bez neho nám bude určite lepšie, za to ručím.

Druhý článok sa zdanlivo týkal českých volieb, ale pokiaľ niekto týchto trollov v Nku pozná, hneď vie, koľká bije. Vraj by sme sa mali z českých volieb „poučiť“. V akom zmysle? V takom, že si ľudia demokraticky zvolili prezidenta, niekomu na západe sa to nepáči a teda treba nenápadnou propagandou do budúcna docieliť, aby aj v Česku vyhral prisluhovač USA? Alebo čo?

Z niektorých novinárov mi už je fakt zle. Už sa ani netvária, že sú nestranní, veď na čo. Buď si s opozičnými politikmi tykajú, alebo s nimi jazdia na zahraničné cesty, aby sa tam všetci spoločne mohli do sýtosti ožrať. A niektorí ľudia sa ešte aj tvária, že toto sú tí správni investigatívni novinári, čo sa vedia postaviť proti moci… H_vno, h_vno, zlatá rybka.

Šefčovič môže predstavovať rovnováhu v spoločnosti, Mistrík nie

15.01.2019

Sledovať médiá a opozíciu v týchto dňoch, to je pomaly lepšie, ako keby v kinách vyšiel nový Harry Potter. Od oznámenia pravdepodobnej kandidatúry Maroša Šefčoviča na prezidenta SR, je v jednotlivých redakciách, v ktorých majú niektorí novinári Kiskov portrét možno aj na stole, veľmi rušno. Niet sa čo čudovať, Smer proti tejto skupine ľudí už takmer naisto [...]

Šefčovič má kvality a vlastnosti dobrého prezidenta

11.01.2019

Nezaujatý a poctivý volič sa pri týchto prezidentských voľbách doteraz pravdepodobne obával o svoju voľbu v marcových prezidentských voľbách. Kandidáti naozaj nevyzerali veľmi príťažlivo, keďže medzi nimi boli väčšinou ľudia, ktorých si v úrade prezidenta vieme predstaviť možno tak v nejakej karikatúre, alebo komédii. Neviem, čím to je, ale aj keď sa objaví [...]

Sulík a Kočner – dvojica s vplyvom

06.12.2018

Dnes doobeda som s nechuťou zastihol článok o nahrávke Gorila, ktorej originál mal vlastniť podnikateľ Kočner a ktorý mal ukázať, resp. prehrať, vtedajšiemu predsedovi parlamentu Richardovi Sulíkovi. Nemyslím si, že je z pohľadu Sulíka šťastnou stratégiou stále dookola uverejňovať útržky z rozhovorov s Kočnerom. Už len fakt, že sa s ním ako predseda parlamentu [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 115
Celková čítanosť: 556442x
Priemerná čítanosť článkov: 4839x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy